2011. május 30., hétfő

Alom bejelentése a Entlebucher Mountain Dog kölyök

Alom bejelentése a Entlebucher Mountain Dog Puppy:
Mi a fajta Entlebucher kölykök a tenyésztés. Kiskutyáink gondoskodott a kezdetektől fogva az egész család. Ezek a gyermekek megszokták az elejétől kezdve.
A Entlebucher egy csak közepes méretű, kompakt felépítésű, inkább hosszúkás kutya. Azt mutatja, hogy a három szín az összes svájci hegyi kutya, nagyon mozgékony és fürge. Hímek magassága 45-50 cm a. A nőstények cm között 44 és 48.
A tulajdonosok szerint a Entlebucher pásztor kell alázatos szeretettel. Megpróbálja kérjük őket, ahol csak tudja, és megmutatja, soha nem tolakodó. Hacsak nem könyörög a szeretetet. Ő vállalkozói szellem elengedhetetlen, hogy figyelembe kell venni, így lehet izgatott bármilyen kutya sport. Entlebucher intelligens, bátor és rendkívül kedves kutya, jól nevelt, nem a lakásban nyugodt, kiegyensúlyozott, és annak ellenére, hogy minden szerénység igényel sok tevékenység.

A két nőstény mintegy Zora, és Zoe született Pünkösdkor (12 13. Június 2011) leadott. A kölykök dewormed, beoltott, csorbult, és az iratok és egészségügyi bizonyítvány. Mindkét szülő HD és PRA. Kutyáink sikeresen vett részt kiállításokon, és az egyik Dechrüden már több alkalommal mutatták be.
Azt is szereti, hogy vegye egy kiskutya a nyári szünet előtt, és vedd föl, miután a nyaralást.
Azt akarjuk, jövő "szeretője", vagy "mester", aki szerette a kicsiket szakértelemmel és gondossággal, hanem nevelő következetesen.
Nos, kíváncsi?
Ezután vegye fel a kapcsolatot velünk. Bízunk benne, hogy a hívást.

Tisztelettel:

Családi Sporrer
Ár: 1.200 Ft