2011. május 28., szombat

Ticao - egy kedves fickó!
Ticao egy nagy keverék kutyája, körülbelül 3-4 éves, és a válla magassága 45cm. Ticao készült testvére Ali Baba az ő korábbi tulajdonosa, a menedéket Aljezur (Portugália), mert minden két váltak egy szóváltás. Ticao egy nagy kutya, aki nem érdemli meg, hogy kiegészít életét a menedék. Ezért, most neki találni egy szép otthon. Valahol ott kell lennie néhány ember, akik szeretnék, hogy fogadjanak el vele.

Ticao egy kiegyensúlyozott és ennivaló kutya. Úgy tűnik, kíváncsi és nyitott emberek. A többi kutya is biztonságos, és ez is felhívják a második kutya egy család. Gyermekek számára is elérhető az új családja, de valamivel nagyobb és stabilabb. Nagyszerű lenne, ha Ticao később menni kutyaiskolába mert a kutya alapjait fogalma sincs, és meg kell tanítani.

Keresünk Ticao emberek az időt, és tudja látni a világot. Rengeteg nagy séták, ahol lehet futni, más kutyákkal lenne a legjobb dolog a Ticao. Ha elhagyná Ticao során beoltott, microchipped és ivartalanított. Ezen felül, még mindig tesztelik az összes mediterrán betegségek.

Kapcsolat:
Sandra Wieser
07183-427056
www.familienanschluss-gesucht.de
Ár: 270 Ft