2011. július 27., szerda

édes Knuddelbär (ca.8wo.) a állatvédelem keresi a lehetőséget

édes Knuddelbär (. ca.8wo) a állatvédelem keresi a lehetőséget:
Ez az édes kis srác Görögországból. nem egyszerűen dobták a kiskutya müllkontainer ha nem veszteség a hátrább. Úgy tűnik, hogy felelős, hogy ne adjon. ez a kis kölyök, és még további 2 szerencsét a turisták jönnek Németországba, hogy talpra álljanak, és most kell gondoskodni családunk első! Ezek microchipped, beoltott, wormed és mentes a kártevők szorozzuk. fürdött az úton is! bár a kis srác sooo boldog dúl a kertben, míg a "fehér mellény" sooo nagyon drenches :-)))
Ő egy igazi óriás bébi knuffiges (?) Nem tudjuk, milyen nagy ő lesz idő, viell 55-60cm? Szeretne megtanulni annyira, a gyermekbarát, és még inkább a munkaerő-tipikus kölyök. aki szeretne a baba a nagy ajánlat jövőben? e-mailt nekem, várjuk a visszajelzést ...
(Még mindig 2 kis kölyök keres haza velünk :-)
Kutyáink microchipped, oltott, wormed többször, és az EU útlevéllel. Azt tanítják, hogy előzetes ellenőrzés a fedezetre vonatkozó szerződés. Állati menedék kutyák 1 év adómentes. Mi egy kutya élettársa számukra. A díj sem fedezi a repülő, a védőoltások, forgácsolás, ivartalanítás és az orvosi ellátás a GR.
Nagyra értékeljük, hogy érdekli állatjóléti kutya .....
www.tierhilfe-griechenland.de
Ár: 240 Ft