2011. július 29., péntek

Ela - 1j, kedves, Freundl, ennivaló - keres egy szerető otthon

Ela - 1j, kedves, Freundl, ennivaló - keres egy szerető otthont:
Ela származik horvát állat menedéket a több mint 250 kutya és most van esélye, hogy mozgatni meglévő otthona 66538 Neunkirchen. Ő egy nevelőotthonban, és vár egy kedves, szerető otthont.

A kicsi megtanulja, hogy buzgó német. De megtanulja a Hundeeinmalein most. Tudod, mi ülés és Platzbedeutet, szobatiszta, és még el is időt egyedül. Azonban úgy találták, kis állatok (tengerimalac) túl érdekes, ez is valami vadászat ösztöne. De én valóban ő fiatal, éber, intelligens lány, így megértik itt mi a helyes és a helytelen. Ellenkező esetben, Ela kedves, kedves, gyengéd. Ő barátságos kan kutya, a szukák után szimpátia.

Ela született a 2010 júliusában mintegy 35 cm magas.

A nevelőotthonban csak egy ideiglenes állomás az Ela életét, keresünk, hogy egy gyönyörű, szerető otthont, soha nem szabad hagyni újra. És természetesen, akik mutasd meg neki mindent, hogy egy kutya, így mindent kell mennie, és a vele jóban-rosszban tudom. Van egy szív és egy helyet a Ela? Szívesen.

Kutyáink mindegyike hordozott védelemmel megállapodást és egy névleges díjat (általában 225-275 euró). Ezután beoltott, microchipped, dewormed, állatorvos megvizsgálta, esetleg ivartalanított.

Örömmel válaszolunk kérdéseire e-mailben vagy telefonon. Ennek hiányában, mi visszahívjuk azonnal.

Állati erdő e. V.
Tel: 0651-29592

Az Animal Forest eV tűzte ki feladata, hogy hozzájáruljon egy olyan régióban, ahol az élet kutya és a macska gyakorlatilag értéktelen. A díj használják egy másik állat.
Ár: VB