2011. július 30., szombat

Sofi - mintegy 5 1/2j kedves, katzenverträgl, Freundl, gyengéd, szereti a gyerekek

Sofi - mintegy 5 1/2j kedves, katzenverträgl, Freundl, gyengéd, szereti a gyermekeket:
Sofi élt 2006 óta a Horvát állat menedéket a több mint 250 kutya és 54 456 Tawern most egy nevelőotthonban. Kezdetben a kosár Sofis kedvenc tartózkodási helye, hogy ők vonakodva hagyja menni walkies. Még mindig kissé bizonytalan, és nagyon óvatos mindent, ami az övék újra. Az emberek és a kutyák ellen viselkedik teljesen nyitott, szeretetteljes és barátságos. Sofi lehet, marad egy ideig egyedül. Ez ellentmond mind a pórázon, de azt is menni mellett a láb pórázt.

Azok, akik egy igénytelen és hűséges, de még mindig aktív kutya, a
Sofi állított a nagy nyeremény. Sophie az ideális családi kutya, de a
még egy idős ember lett volna, hogy napfogyatkozás a leghűségesebb társa, hogy lehet képzelni. Sofi alkalmazkodó, kemény és szereti, ha beschmust és betüttelt. A macskák, nincs probléma.

Sofi közepes méretű, és született körülbelül 2005 augusztusában.

Szeretnénk a Sofi gyönyörű, szerető otthont, így igazán és végre hazaért és megtudta, milyen szép lehet egy ilyen kutya életét. Van egy szív és egy helyet a szerelem Sofi? Szívesen.

A nevelőotthonban csak egy ideiglenes megoldás, és hamarosan újra elérhető a következő Pflege-/Notfallhund.

Kutyáink mindegyike felszerelt biztonsági és védelmi szerződés díj (általában 225 EUR - 275 EUR) verrmittelt. A díj magában foglalja a költségek oltás, deworming, Chip, állat-egészségügyi vizsgálatok és az esetleges kasztráció.

Örömmel válaszolunk kérdéseire e-mailben vagy telefonon. Ennek hiányában, mi visszahívjuk azonnal. Ehhez szüksége lesz a telefonszámot.

Állati erdő e. V.
Tel: 0651-29592

Az Animal Forest eV tűzte a feladat egy olyan régióban, ahol az élet kutya és a macska gyakorlatilag értéktelen, és nem állatvédelmi áll rendelkezésre. A díj ismételt felhasználása egy másik állat.
Ár: VB