2011. augusztus 27., szombat

Szuper aranyos fényes, szőke és barna Labrador kiskutyát papírok

Szuper aranyos fényes, szőke és barna Labrador kölyök a papírok:
A kutya Ronja, 8-án Július világra a kölykök. Most fickándozik Labrador 11 csecsemő a lakosztály. 3 közülük férfi és 8 nő van. Minden állat boldog és egészséges. Ronja kielégíti mind elhagyják. 20. óta Június ezek a szemét. Ez egy nagy esemény az egész család számára. Ma szombat, 23. Június azokat dewormed először.

A szülők HD / ED mentes, és a kölykök szállítjuk papírokat.

Ez a második alom Ronja és láthatjuk világosan, hogy ő egy tapasztalt anya kutya most. Honlapunk www.lucky-shamrock.de mutatja az első és a második dobás.

Mellett a jó ételek (csak idő a finom tejet anyuka), fontos, hogy menjen át a kis gazemberek a szűrések és a védőoltások, melyek időben teljesülni. Miután a szállítás, azok wormed többször. Azonosítani az összes olyan microchipped. Felnőnek a házban, és később őt kölykök kert, ahol játszanak a nap folyamán. A családom, 4 gyerek, egy férfi és egy fekete szuka az én első alom már aggódni a gyerekek, így már megszokták, hogy szuper felelős mindent. Szintén az autó vezetés a parton, a víz a Balti-tenger és a zaj a házban, a gyermekek és más kutyákkal.
Via egy üzenetet vagy hívást tőlük lennék boldog. Minél hamarabb választ a gyerekek vagy kisebb, annál jobb a későbbi időszakban ismerkedési haza. Jó, ha megismerjük a kutyát előtt, és mindkét együttes gewöhnen.Dazu jöhetsz hozzám a kinevezést, és töltsön időt a kiskutya .. A kérdések megválaszolására tőlem bármikor. Alig várom, hogy a látogatást.

Love Her

Ira Klein

A 4. Hét élet, számukra engedélyezett, hogy látogassa meg a kiskutya kertben az első alkalommal. Ezután a látogatók is szívesen látjuk.

www.youtube.com/watch?v=3Y-sBZlKeyw
Ár: 950 Ft