2011. június 25., szombat

Linda - édes és szép!
Linda egy 10 hónapos vegyes fajta kutya a váll magassága 40 cm. Linda volt felkapta a tengerparton, és megjelent a Portugáliában az állatok menedéket Aljezur. Most Linda ül ott egy darabig, és nagyon elégedetlen a helyzetével, a menedék. Persze, ők sokkal inkább vissza a saját családja, hol lehet újra boldog. Ezért, hogy most egy keressen Linda találni egy jó otthon.

Linda a karakter egy szuper jó kutya. Ennivaló és teljesen barátságos mindenkivel. Ez egy kiegyensúlyozott, barátságos kutya, aki szeretne egy családot, mint a gyerekek. Linda alapjait kutya fogalma sincs - de ha kell, látogassa meg a kutyaiskolába, akkor biztosan megtanulni mindent nagyon gyorsan, hogy mit várnak tőle. Azt akarja, hogy az emberek csak tetszett, és mindig mindent rendben. Kollégáikkal együtt Linda nem probléma, ezért jó lenne, ha inkább a második kutya egy család. Ez azonban akkor is a kora, hogy Linda egy játszótársa a hancúrozásra.

Linda egy fiatal szuka, aki azt akarja, hogy sok hosszú sétákat kollégáikkal együtt az egész területen fut. Persze ez lenne az ideális partner, hogy velük, ha futás vagy kerékpározás. Szeretné, hogy Linda egy esélyt? Lehet végre megtanulják, mit jelent, hogy egy boldog kutya? Hívjon és kérjen időnként.

Linda az oltóanyagot, microchipped és ivartalanított. Azt is negatív az összes Mittelmeerkrankeiten már.

Kapcsolat:
Sandra Wieser
07183-427056
www.familienanschluss-gesucht.de
Ár: 270 Ft