2011. június 26., vasárnap

Renee-szobatiszta-super-adLeine szereti a gyermekeket, maradhat egyedül:
Ez nagyon szép német juhász vegyes fajta kutya neve Renee. Ő egy nagy és szerető kutya, jól megy a unokatestvérek. Is, nincs probléma a macskák. Renee jelenleg él egy nevelőotthonban kutyával és tanulj sok új dolgot minden nap. Ő egy nagyon hűséges kutya, aki mindig keresi a közelség az emberek és a pats magát a boldog jutalmat. Rene annyira kedves, hogy hagynak mindent megtenni a korral, anélkül, hogy ideges vagy dühös. Ő valóban egy beteg egér. Reméljük, hogy az emberek Renee mutatják, hogy milyen szép az élet és még nagyon sok beibringen.Sie is szobatiszta és nagyon példás megjeleníti pórázon, amikor közös Spaziergang.Auch autó, mint nyugodt, figyelmes és türelmes ellenőrzés. Most is otthon egyedül. Még a gyerekek, a mi kis egér megy jól, csak varázsol mosolyt minden arcon. Ha ő mutatja meg játékos oldalon, még mindig kíváncsi és átgondolt, ezért nem túl vad vele, egy nagy mellett a családi, hanem a kezdő kutyák még nincs sok tapasztalat.

Mintegy Született: április 2008
Marmagasság: 57 cm

Renee már ivartalanított, oltott, csorba, és a Földközi-leishmaniasis betegség negatív. Ő eredetileg származik mi állat menedéket Spanyolországban. You are welcome, hogy találkozzon Renee érdekelni fog a nevelőotthonban Siegburg és akkor megismerni személyesen.

További információkért kérjük, forduljon hozzánk telefonszámot, vagy küldjön egy e-mailt a telefonszámát és mi visszahívjuk.
E-mail: leckerfischis@web.de
Tel: 02205928925, vagy 02205-8985043 0178-8170097
Ár: 250 Ft