2011. június 28., kedd

Puck - süket kutya, és na:!
Puck már gyere 2010/01/01 ő fogyatékosság a világon, aki nem ismeri, mint a fogyatékosság, mert tudja, az élete másképp. Csak a férfiak problémája van ezzel!

Puck született egy farmon. Az első évben töltötte a menedéket Varese.
Ő oltott, ivartalanított, pattintott és kötelessége, hogy minden gyógyszert. Ő csőlátás és a meghajtó a bal hátsó 1 / 6 toe.

Puck a január óta 2011 Németországban a nevelőotthonban, és feltétele a rezgő gallérral. A rétek, távol a forgalom is zökkenőmentesen menjen végbe nélkül pórázt. Tanult kézjelekkel és kiemelten jól az ő Pflegefrauchen. Autó-és vasúti utazások - nem probléma. Más kutyákkal - nem probléma. Gyermek-, macska-, vad - nem probléma. Ő szobatiszta, marad néhány órát egyedül. Puck lenne az ideális kutya táborozók. Szereti a lakóautó! Amint kinyitjuk az ajtót, ő az első belülről! Ő egy nagyon vidám, kedves kutya. Néha egy igazi bohóc, néha Kampfschmuser, néha (szeretetre méltó) latyak.

Keresünk, akik a strukturált napirend korong. És gyakran a régebbi, de megfelelő ahhoz, hogy vezesse az úton biztonságosan. Ő autók, "enni", és ezért, mint a "Leg-Leader".

Puck csak ki védő szerződést!
Ár: 150 EUR VB