2011. augusztus 22., hétfő

Máltai kölykök, máltai kölykök Mini, nem Chihuahua, Yorkie, terrier

Máltai kölykök, máltai kölykök Mini, nem Chihuahua, Yorkie, terrier
Egy marék boldogság ...

Küldetésünk: az példamutató, nem kis állandó tenyésztési máltai álom a kisebb amerikai szabvány a mesés szépség és karakter. Ennek eredménye párzás az egyik legjobb és legkeresettebb kialakulását Európában: Cinecitta egyszerűen lenyűgöző: a kölyköket nem csak szép és gyönyörű baba arc, de intelligens, erős, kiegyensúlyozott, alapvetően erős, ennivaló és szeretetteljes. Nézd meg magad, és a tapasztalat ezekkel a mágikus lények. Hogy két ritkaság: Dolce Vita & Dejavue. Mindkettő szuper kicsi, szuper szép és szuper hangulat. Igazi kis személyiségük! (Ár kérésre).
Az utolsó képeken két másik testvér.
Honlapunkon: www.malteseroyal.de talál további információt a tenyésztés és szerető, akkor a munka mennyisége, valamint a díjszabást, ami megmagyarázza, hogy miért nincs alacsony Maltesr. Akkor csatlakozz hozzánk is hívjon minket, és látogasson el a fehér angyal. Ön minden bizonnyal élmény egy fehér csoda. Bízunk benne, hogy a látogatást.

Figyelem!
Az eredeti képek és szövegek is megjelenik sajnos gyakran lopott tisztességtelen szolgáltatók a hazai és külföldi, valamint csaliként az alacsony máltai, akik nem ebben a minőségben az interneten. Mi elhatároljuk magunkat kifejezetten és tartósan ilyen "üzletet" Irodánk határozottan Cochem a Mosel -. És sehol máshol. Már csak drága a máltai és a további
Breed.
Ár: VB