2011. június 21., kedd

Lhasa apso kiskutyák, mint Havanese, Bolognese Zwetna, máltai, Shitzu

Lhasa apso kiskutyák, mint Havanese, Bolognese Zwetna, máltai, Shitzu:
Lhasa apso kiskutyák, mint a játékmackók, hasonló Havanese, Bolognese Zwetna, máltai, Shi Tzu (fiúk és lányok) nichthaarend, allergiák, megszokta, hogy a gyermekek, macskák, jól szocializált egy szerető család emelése eladni csak a legjobb helyet. Szállítási történik: dewormed, beoltott, csorba, uniós útlevél, a származási és a kölyök kezdő csomagot, és megvizsgálta a mi állatorvos, és megállapították, hogy teljesen egészséges.

A kölykök nőnek fel együtt anyja és apja és nagyszülei egy szerető, otthoni környezetben. Kiskutyáink emelt nagy gonddal, szeretettel és szakértelemmel velünk. Úgy nőnek fel, mint része a családi élet velünk a házban és a kertben, és jól szocializált és alakú.

Talán csak keres egy ilyen csomag az öröm? Ezután regisztrálja meg velünk! Örülünk, hogy gondoskodjon egy találkozót.
Bízunk benne, hogy a hívást a Tel 08 346 9828 237. Kérjük, érdeklődjön, mi nagyon szívesen segítünk. Természetesen mi is néhány kérdést az Ön számára, mert az csak a kölykök szerető, felelősségteljes emberek.
Abban az esetben, a tervezett nyaralás van egy szakmailag illetékes hölgy egy ház és kert kéznél, gondoskodik a kutyák nyaralni.
Van egy ritka fajta a tibeti óta ie 800. Vannak hosszú szőrű és a rövidszőrű Lhasa. Tagjaként a család is nagyon kellemes. Nagyon ragaszkodó, imádja a gyerekeket és más állatokat toleráns. Ő tibeti eredetű, az a hozzáállás, a kiváltságos helyzetben a kolostorok tette büszke és magabiztos kis lény, egy erős érzése helyzetekben.
A Lhasa apso egy mulatós, vidám gyermekek játszótársa, akivel dúl körül, és egy barátja egy idős embert, aki a napi séta a parkban. A természet szerelmesei értékelni őt, mint egy tartós és stabil társ a hosszú sétákat.
Ár: 590 Ft